فناوری های مختلف سبزی خشک

اهداف این مقاله ارائه فناوری های مختلف برای سبزی خشک قورمه سبزی کردن محصولات زیستی برای تولید غذاهای کاربردی یا مواد غذایی غنی از ترکیبات زیست فعال، توصیف فن آوری های خشک کردن جدید برای حفظ ترکیبات زیست فعال.

تمرکز بیشتر بر خشک کردن دی الکتریک، و بحث در مورد تکنیک هایی است که می تواند برای بهینه سازی فرآیندهای خشک کردن استفاده شود.

علاوه بر این، این بررسی مروری بر غذاهای گیاهی کم‌آب با پروبیوتیک‌ها ارائه می‌کند.

طبق گفته موسسه بین المللی علوم زندگی (ILSI)، یک غذا زمانی که به عنوان بخشی از یک الگوی غذایی معمولی مصرف می شود و یک یا چند عملکرد هدف را در بدن انسان انجام می دهد، ممکن است کاربردی سبزی خشک خانگی   در نظر گرفته شود.

در نتیجه وضعیت سلامتی را بهبود می بخشد یا خطر بیماری را به حداقل می رساند [9] .

چندین سازمان اذعان دارند که غذاهای کاربردی “غذاها یا مواد تشکیل دهنده غذاها هستند که مزیت فیزیولوژیکی بیشتری را فراتر از تغذیه اولیه خود ارائه می دهند” [10]. تشخیص مواد غذایی کاربردی از مواد مغذی مهم است.

تعداد مقالات منتشر شده، از سال 2000 تا 2016، مربوط به مفاهیم “غذای کاربردی”، “پروبیوتیک ها”، “پری بیوتیک ها” و “غذای عملکردی کم آب”سبزی خشک  [11].

با توجه به اهمیت آنها، تحقیقات علمی به طور گسترده در دهه گذشته توسعه یافته است و پیشرفت های زیادی را برای غذاهای کاربردی ایجاد کرده است (شکل 1).

بازار غذاهای کاربردی از سال 2010 تا 2017 به دلیل افزایش آگاهی مصرف کنندگان و علاقه به ترویج رژیم غذایی سالم و سبک زندگی، رشد شگفت انگیزی بسته بندی سبزی خشک خانگی در حدود 100 درصد را تجربه کرده است.

  • منابع:
    • تبلیغات: 
    1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
    2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی

    دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

    نظرتان را ثبت نمایید.

    شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.