چربی های اشباع در محصولات پنیر پیتزا مطهر مانند شیر کامل، کره و خامه و به میزان کمتری در محصولات لبنی کم چرب مانند شیر 1 درصد وجود دارد.
چربی های اشباع شده در گوشت، برخی از غذاهای فرآوری شده، روغن نارگیل و روغن پالم نیز وجود دارد.
منبع معتبر انجمن قلب آمریکا (AHA) می گوید که چربی های اشباع شده پنیر تبریزی گوسفندی می توانند منجر به کلسترول بالا و بیماری قلبی شوند.
در نتیجه، بسیاری از محصولات پنیر چدار ورقه ای در توصیههای رژیم غذایی برای سلامت قلب دیده نمیشوند.
AHA به مردم توصیه می کند که برای دریافت کلسیم بدون چربی اشباع، پنیر پارمزان کیلویی بدون چربی یا کم چرب را انتخاب کنند.
موسسه ملی قلب، ریه و خون منبع معتبر همچنین توصیه می کند که مردم محصولات لبنی کم چرب یا بدون چربی را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم انتخاب کنند.
با این حال، شواهد اخیر نشان می دهد که ارتباط بین چربی اشباع شده و بیماری قلبی آنقدر قوی نیست که مردم زمانی تصور می کردند.
یک بررسی منبع معتبر بیان میکند که برخی افراد نقش چربی اشباع شده در بیماری قلبی را اغراق کردهاند. باز هم، بسیاری از عوامل دیگر سبک زندگی هنگام ارزیابی خطر بیماری قلبی مهم هستند.
گروهی از متخصصان قلب مقاله ای نوشتند که در آن بیان شد که خوردن غذاهای حاوی چربی اشباع، همانطور که مردم زمانی معتقد بودند، رگ ها را مسدود نمی کند.
آنها ادعا می کنند که حرکت “بدون چربی” باعث مصرف بیشتر غذاهای کربوهیدرات از جمله قندها می شود. این ممکن است توضیح دهد که چرا نرخ بیماری قلبی افزایش یافته است.
- منابع:
- تبلیغات: