میوه خشک طعم دار و ارتباطی که با درمان قطعی عفونت دارد

زردآلو خشک. میوه ای شیرین و در دسته میوه خشک طعم دار است؛ همچنین سرشار از منیزیم و پتاسیم است.

در دوران بارداری مفید است، شاخص رنگ خون پایین است.

آلو خشک. میوه ای تلخ و شیرین که از عفونت های ویروسی و باکتریایی محافظت می کند. عملکرد معده و روده را عادی می کند، باعث هماهنگی و ظاهر جوان پوست می شود.

انجیر. ماهیچه های قلب را تقویت می کند، بدن را با انرژی اشباع می کند، متابولیت های سمی را حذف می کند.

دستور پخت شیرینی میوه خشک در طعم های مختلف متفاوت است هر کسی می تواند چنین شیرینی هایی را با افزودن گیلاس، سیب و گلابی در خانه درست کند.

حجم تولید آب نبات میوه خشک برای دوره زمانی 2015 تا ژوئن 2016 بالغ بر 29880 تن بوده است.

در سال 2015، طبق آمار ارائه شده توسط سرویس فدرال فدراسیون روسیه، واردات میوه خشک بالغ بر 13160 تن بوده است.

این رقم 29.8 درصد بیشتر از رقم سال 2014 است. به گفته کارشناسان مواد غذایی، افزایش شدید شیرینی های میوه خشک با محبوبیت رژیم های غذایی سالم مرتبط است.

در پیش بینی های بازاریابی برای سال 2017، افزایش حجم بازار شیرینی های سالم پیش بینی می شود.

از جمله دلایل اصلی رشد بازار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ترویج تغذیه مناسب؛

افزودن تنوع به میان وعده های بزرگسالان و کودکان؛

میل به رسیدن به سرعت زندگی اروپایی.

قیمت میوه خشک به دلیل نوسانات پول ملی افزایش یافت. بنابراین تولید شیرینی از آنها باعث افزایش هزینه شد.

به منظور گسترش ظرفیت دولت در تولید شیرینی های دوستدار محیط زیست و سالم، باید به دنبال شرکای جدید و تقویت روابط اقتصادی بین المللی با واردکنندگان ترکیه، آذربایجان، چین، تایلند و هند بود.

شیرینی میوه خشک را می توان به عنوان رقیق کننده با شیرینی رژیم غذایی کودکان استفاده کرد. آنها بدون قند، بلکه فقط جایگزین های طبیعی سالم هستند.

چنین شیرینی‌هایی سرشار از تمام گروه‌های ویتامین هستند که برای رشد و رشد جسمی و ذهنی نوزادان ضروری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *