گروهی از دانشگاه کینگز کالج لندن و دانشگاه شرق آنگلیا، هر دو در انگلستان، در مجله BMC Skeletal Disorders گزارش دادند که زنانی که رژیم غذایی آنها سرشار از سبزیجات مانند سیر همدان 1401 حاوی آلیوم بود، سطوح کمتری از آرتروز داشتند.
نمونه هایی از سبزیجات آلیوم عبارتند از سیر، تره فرنگی، موسیر، پیاز و راکیو.
نویسندگان مطالعه گفتند که یافتههای آنها نه تنها تأثیر احتمالی رژیم غذایی بر نتایج آرتروز را برجسته میکند، بلکه پتانسیل استفاده از ترکیبات موجود در سیر را برای ایجاد درمانهایی برای این بیماری نشان میدهد.
این مطالعه طولانی مدت که شامل بیش از 1000 دوقلو ماده سالم بود، نشان داد کسانی که عادات غذایی آنها شامل مقدار زیادی میوه و سبزیجات، “به ویژه آلیوم هایی مانند سیر” بود، علائم کمتری از آرتروز اولیه در مفصل ران داشتند.
بر اساس مطالعه ای که در مجله شیمی درمانی ضد میکروبی منتشر شد، دی آلیل سولفید، ترکیبی در سیر، 100 برابر بیشتر از دو آنتی بیوتیک محبوب در مبارزه با باکتری کمپیلوباکتر موثر بود.
نویسنده ارشد، دکتر Xiaonan Lu، از دانشگاه ایالتی واشنگتن، گفت: “این کار برای من بسیار هیجان انگیز است، زیرا نشان می دهد که این ترکیب پتانسیل کاهش باکتری های بیماری زا در محیط و مواد غذایی ما را دارد.”
سیر ممکن است حاوی مواد شیمیایی محافظ قلب باشد: محققان دانشکده پزشکی دانشگاه اموری دریافتند دی آلیل تری سولفید، جزء روغن سیر، به محافظت از قلب در طی عمل جراحی قلب و پس از حمله قلبی کمک می کند.
آنها همچنین معتقدند دی آلیل تری سولفید می تواند به عنوان درمانی برای نارسایی قلبی استفاده شود.
نشان داده شده است که گاز سولفید هیدروژن از قلب در برابر آسیب محافظت می کند.
با این حال، این یک ترکیب فرار است و ارائه آن به عنوان درمان دشوار است.
به همین دلیل، دانشمندان تصمیم گرفتند بر روی دی آلیل تری سولفید، یک جزء روغن سیر، به عنوان راهی مطمئن تر برای رساندن مزایای سولفید هیدروژن به قلب تمرکز کنند.
در آزمایشهایی که با استفاده از موشهای آزمایشگاهی انجام شد، تیم دریافت که پس از حمله قلبی، موشهایی که دیالیل سولفید دریافت کرده بودند، در مقایسه با موشهایی که درمان نشده بودند، 61 درصد کمتر آسیب قلبی در ناحیه در معرض خطر داشتند.