افرادی که رژیم دارند یا مراقب وزن خود هستند و ورزشکارانی که از بادام سنگی در تبریز به عنوان یک منبع چربی خوب استفاده می کنند، گزینه بسیار خوبی است.
بادام سنگی که در فروشگاه خریداری می شود مملو از شکر و چربی های گیاهی هیدروژنه است. بنابراین، آنها ناسالم هستند.
بادام های خیس شده را در میکسر در حالت پالس مخلوط کنید. در عرض چند دقیقه، کره بادام مغزی معطر آماده است. به مدت 25 روز در یخچال ماندگاری خوبی دارد.
بادام از قدیم برای تهیه هر نوع دسر در تمام غذاهای دنیا استفاده می شود. مردم عاشق بافت، عطر، غنا و ارزش غذایی هستند که بادام به هر دسر اضافه می کند.
سوفله بادام یا پای بادام یا حتی فرنی است که به رفع هوس شیرینی کمک می کند و همچنین بدون هیچ گناهی از دسر لذت می برد.
ضرب المثلی وجود دارد که می گوید زیاده روی در هر چیزی بد است. همین قانون در مورد بادام نیز صدق می کند. پس از بحث در مورد فواید بادام برای سلامتی، درک محدودیت های مقداری که در هنگام مصرف بادام وجود دارد نیز حیاتی است.
اگر فردی به آجیل حساسیت داشته باشد، مصرف آن کاملاً محدود است، اما برای دیگران حد بالایی برای مصرف وجود دارد.
در حالت ایده آل، یک نفر باید روزانه 10 تا 15 عدد بادام مصرف کند. سوال مرتبط با بادام این است که آیا بادام باعث افزایش وزن می شود؟
بله، حتی بیماران دیابتی هم می توانند بادام بخورند اما در حد اعتدال. GI بادام پایین است. بنابراین برای بیماران دیابتی ایده آل است.
آنها می توانند شیر بادام، کره بادام یا هر دسر و مرزه دیگری که از آرد بادام درست شده است اما به مقدار محدود میل کنند.
بهتر است قبل از گنجاندن آنها در رژیم غذایی خود با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. مقاله کامل تاثیرات خوردن بادام بر افراد دیابتی را بخوانید.
اگر می خواهید در غذای خود ترد کاملی داشته باشید، بهترین و سالم ترین راه برای انجام آن، اضافه کردن بادام به غذا است. این آجیل ایده آلی است که می تواند طعم هر غذایی را کاهش دهد یا برای مصرف جداگانه نیز عالی است.