سرکه کاراملی یک ماده ضروری برای زمانی که می خواهید اسیدیته دستور العمل های خود را افزایش دهید نیاز است.
یا از طریق ترشی کردن غذاها را حفظ کنید، سرکه یک ماده ضروری است. این می تواند به کاهش شوری غذاهای بیش از حد طعم دار کمک کند و می توان آن را با روغن سالاد ترکیب کرد تا یک وینیگرت تند ایجاد کند.
سرکه ماندگاری طولانی دارد که نگهداری آن را راحت می کند. برای تکمیل آن، انواع مختلفی از سرکه برای انتخاب وجود دارد.
ما انواع مختلف سرکه را معرفی می کنیم و توضیح می دهیم که چه چیزی هر نوع را منحصر به فرد می کند.
همه انواع سرکه به عنوان مایعی حاوی مخمرها و قندهای طبیعی مانند آب میوه غیر پاستوریزه شروع می شوند.
مایع از طریق فرآیند تخمیر می رود که در آن مخمر قند را مصرف می کند و اتانول (الکل) تولید می کند. طعم ترش و تند سرکه از طریق تخمیر دوم که الکل را به اسید استیک تبدیل می کند، عمیق تر می شود.
آیا تا به حال به تفاوت سرکه سیب و سرکه سفید فکر کرده اید؟ ما لیستی از انواع سرکه و مشخصات طعم آنها تهیه کرده ایم تا به شما در انتخاب بهترین سرکه برای کار کمک کنیم.
سرکه سفید رایج ترین نوع سرکه است و به احتمال زیاد در حال حاضر در آشپزخانه شما وجود دارد. طعم تند و بوی قوی ارائه می دهد و آن را به یکی از متمایزترین انواع سرکه در این لیست تبدیل می کند.
این به این دلیل است که سرکه سفید از غلات تقطیر می شود که منجر به یک محصول ترد و شفاف می شود.
سرکه سفید عطر و طعم قوی دارد، بنابراین بهتر است از آن در دوزهای کوچک برای افزودن طعم اسیدی به دستور العمل ها استفاده شود.
این ماده نگهدارنده رایج است و می توان از آن برای ترشی غذا استفاده کرد. سرکه مقطر همچنین می تواند در کاربردهای پخت برای ایجاد خمیر (برآمدگی) کیک ها و کیک ها استفاده شود.
سرکه سفید یک پاک کننده موثر برای سطوح و ظروف است و می توان از آن در قهوه ساز خود برای از بین بردن رسوب استفاده کرد.